تاثير فرآيند توليد ماكاروني بر روي ويتامينهاي گروه "ب"

دسته بندي : مباحث رشته ها » صنایع غذایی
گندم و فرآورده­های آن به دلیل دارا بودن انرژی، کربوهیدرات، پروتئین، فیبر و ویتامین­های "ب"  به عنوان یک منبع مغذی مهم تلقی می­گردند. به طور کلی، دانه کامل گندم می­تواند به عنوان یکی از بهترین گزینه­های انتخابی در رژیم غذایی مطرح شود. تحقیقات و بررسی­ها حاکی از آن است که مصرف مرتب و منظم دانه کامل گندم نقش قابل ملاحظه­ای در پیشگیری از بیماری­های مزمن مانند بیماری­های قلبی، دیابت و حتی انواعی از سرطان نیز دارد. پایداری و حساسیت ویتامین­های "ب" نسبت به نور، pH، درجه حرارت محیط، اکسیژن و سایر شرایط محیطی متفاوت می­باشند. بنابراین، هرگونه تغییر در فرآیند آسیابانی و یا شرایط ذخیره­سازی می­تواند تاثیرات شگرفی بر پایداری آن­ها گذارد. 
دسته بندی: مباحث رشته ها » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 6132 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 4

حجم فایل:32 کیلوبایت

 قیمت: 15,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    doc